Aprašymas
Šokolado lašai PEPITA CIOCCOLATO skirti konditerinių, mielinių gaminių, desertų gamybai ir dekoravimui.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas.
Sudėtyje yra ne mažiau kaip 43,2% sausųjų kakavos medžiagų.
Gali būti pieno ir jo produktų pėdsakai.
Pagaminta Italijoje
Maistingumas 100 g - 2030 kJ/485 kcal, riebalai 25 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,4 g, angliavandeniai 59 g, iš kurių cukrų 56,2 g, skaidulinės medžiagos 5 g, baltymai 6 g, druska 0,05 g
DĖMESIO
Vasaros metu, esant karštiems orams, siuntimo metu šokolado diskeliai gali suminkštėti, pradėti lydytis.
Kadangi jie ir yra skirti lydymui (glazūrai), jų skoninės ir kokybinės sąvybės nuo to nepasikeičia.
Užsisakant šokolado produktus su siuntimu, prašome įvertinti oro sąlygas.
Jei vis tik užsisakote vasarą šokolado produktus, gavus pranešimą apie siuntą, ją reikėtų kuo greičiau atsiimti iš paštomato.
Receptų idėjos: