Aprašymas
Termostabilūs šokolado lašeliai, skirti konditerinių, mielinių gaminių, desertų gamybai ir dekoravimui.
Sudėtis: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, vanilės ekstraktas.
Kakavos ne mažiau 44%.
Kilmės šalis: Vokietija
DĖMESIO
Vasaros metu, esant karštiems orams, siuntimo metu šokolado diskeliai gali suminkštėti, pradėti lydytis.
Kadangi jie ir yra skirti lydymui (glazūrai), jų skoninės ir kokybinės sąvybės nuo to nepasikeičia.
Užsisakant šokolado produktus su siuntimu, prašome įvertinti oro sąlygas.
Jei vis tik užsisakote vasarą diskelius, gavus pranešimą apie siuntą, ją reikėtų kuo greičiau atsiimti iš paštomato.
Receptų idėjos: