Kaina: 3.50Eur
Aprašymas
Mėlynžiedė ožragė (UCCHO SUNELI)
Populiari ir mėgstama Gruzijoje mėlynžiedė ožragė įeina į daugelio Kaukazo virtuvėje naudojamų prieskonių mišinių.
KUR NAUDOTI MĖLYNŽIEDĘ OŽRAGĘ:
- Žuvies, paukštienos, avienos patiekalams suteikia švelnų riešutinį skonį.
- Ypač tinka vytinant mėsą, taip vadinamą "BASTURMĄ".
- Sriubos ir padažai su žiupsneliu UCCHO SUNELI pakvimpa tikru Kaukazo aromatu.
- Visų mėgstamą ADŽIKĄ neįmanoma pagaminti be mėlynžiedės ožragės.
- Suteikia patiekalams sotumo, pavyzdžiui, daržovių sriuba su žiupsneliu UCCHO SUNELI kvepia kaip vištienos sultinys!
- Europos šalyse mėlynžiedė ožragė naudojama gaminant sūrius ir kepant duoną.
KAIP NAUDOTI MĖLYNŽIEDĘ OŽRAGĘ:
- subalansuoja aštrų skonį;
- sustiprina riešutinį poskonį;
- gerai dera su kitais prieskoniais: kalendra, česnakais, čili pipirais;
- suteikia patiekalams "Kaukazo skonį".