Prekių katalogas, info

Varškės meduoliukai

Paprastai ir greitai paruošiami skanūs sausainukai - meduoliukai. Kadangi tešloje nedaug cukraus, kepinukai gaunasi ne per saldūs ir šokoladinė glazūra jiems labai tinka.

 

70 g cukraus (galima naudoti rudą cukrų)
1 kiaušinis
50 ml aliejaus
~ 350 g miltų

0,5 a.š. sodos
250 g varškės
2 a.š. vanilinio cukraus su natūralia vanile

Glazūrai:
50 g baltojo šokolado diskeliais
50 g pieninio arba juodojo šokolado diskeliais 

 - Kiaušinį, varškę, cukrų ir vanilės ekstraktą suplakti mikseriu arba blenderiu iki vientisos masės.

 - Supilti aliejų ir sodą, vėl gerai išmaišyti.

 - Miltus persijoti ir suberti dalimis. Miltų gali prireikti šiek tiek mažiau arba daugiau - priklausomai nuo kiaušinio dydžio ir varškės konsistencijos. Turi gautis elastinga, prie rankų nelimpanti tešla.

 - Padalinti tešlą į 4 dalis, iš kiekvienos iškočioti virvelę ir supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. 

 - Kiekvieną griežinėlį lengvai paspausti ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. (Meduoliukai kepdami auga tiek į aukštį, tiek į plotį.) Kepti iki 200°C iš anksto įkaitintoje orkaitėje 15-20 min., kol meduoliukai taps gražiai auksinės spalvos.

 - Kol iškepę meduoliukai aušta, karšto vandens vonelėje arba mikrobangėje ištirpdyti šokolado diskelius. Tuomet aplieti kepinukus ir palaukti, kol sustings šokoladas.

SKANAUS! 


     







Rekomenduojame

1.50Eur
1.50Eur
9.90Eur
1.60Eur

Fizinės DELONA parduotuvės Vilniuje

 

Šeimyniškių g. 1A

I - V  8.30 - 18.30

VI  9.00 - 14.00

 

Ateities g. 91, PC Mandarinas

I - VI 10.00 - 20.00

VII  10.00 - 19.00

Nemokamas prekių pristatymas

 

Sutaupykite su nemokamu pristatymu pirkdami už 45 EUR

Greitas pristatymas

Lietuvoje

 

95% siuntų pristatome

sekančią darbo dieną.

Dirbame nuo 2007 metų

 

16 metų patirtis prieskonių,

kavos ir arbatos

pasaulyje

0

Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrinti jūsų naršymo kokybę ir statistiniais tikslais. Slapukus galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika