260 ml šilto
vandens
40 g margarino
1,2 a.š. druskos
1,5 v.š. cukraus
500 g kvietinių miltų
1 v.š. pieno miltelių
1,75 a.š. sausų mielių
-
Iš visų produktų užmaišyti tešlą, palikti dubenyje
pakilti apie 1 val.
-
Pakilusią tešlą perminkyti, padalinti į 2 dalis,
suformuoti batonus.
-
Sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir dar
pakildinti 30-40 min.
-
Prieš kepant, padaryti įpjovas ir aptepti vandeniu arba
pienu.
-
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20 min.
SKANAUS!
Recepte panaudoti produktai, kuriuos galite įsigyti šioje e-parduotuvėje:
Lieso pieno milteliai: www.delona.lt/nugriebto-pieno-milteliai
Sausos mielės: www.delona.lt/dziovintos-mieles