Aprašymas
Milteliai florentinams CRUSTEX
Sudėtinės dalys: cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas.
Paruošimas: išmaišyti CRUSTEX miltelius ir norimus priedus santykiu 1:1, dėti po šaukštą mišinio į žiedus, popierines formeles ar ant kepimo popieriaus, kepti 210*C temperatūroje apie 6 min.
Galima naudoti migdolų, žemės riešutų drožles, smulkintus riešutus, cukatus, džiovintus vaisius, avižinius dribsnius, saulėgrąžas, sezamus, įvairius riešutus ir sėklas.
Karštus florentinus galima įvairiai formuoti.
Atvėsintus galima padengti šokoladu.
Taip pat florentinų miltelius galima naudoti traškiems konditerinių ir šokoladinių gaminių sluoksniams ruošti.
Kilmės šalis: Vokietija
Daugiau receptų ir būdų kaip naudoti florentinų miltelius rasite čia: