Aprašymas
Puodelis karšto šokolado sušildo kūną ir sielą, pakelia nuotaiką, išsklaido nuovargį ir priverčia pažvelgti į pasaulį kitomis akimis!
Pasigaminti tikrą, tirštą ir kvapnų karštą šokoladą namuose labai paprasta: į 125 ml šalto pieno (rekomenduojame naudoti riebesnį pieną) dedame vieną kupiną valgomąjį šaukštą šokolado MONBANA ir išmaišome iki vienalytės masės. Maišant kaitiname ant labai mažos ugnies iki užvirimo.
100 g šokolado MONBANA miltelių reikia 500 ml pieno, iš tokio kiekio pagaminsite 5-6 porcijas.
Patiekiant karštą šokoladą galima paskaninti plakta grietinėle, vaisiais, įvairiais prieskoniais (cinamonu, kardamonu, čili "Angelo plaukais"). Taip pat MONBANA šokoladas tinka ruošiant šokolado fondiu.
Sudėtinės dalys: kakavos milteliai, cukrus, kukurūzų krakmolas, gliukozės sirupas, kvapiosios medžiagos, augalinės kilmės tirštiklis: karageninas.
Kilmės šalis: Italija