Aprašymas
50% kakavos sausųjų medžiagų
SUDEDAMOSIOS DALYS: cukrus, kakavos masė, kakavos milteliai.
TIRŠTO KARŠTO ŠOKOLADO PARUOŠIMAS: Į 50-60 ml šalto pieno suberti 50 g šokolado miltelių, išmaišyti iki vientisos masės. Ant mažos ugnies pastoviai maišant kaitinti, kol šokoladas užvirs ir sutirštės.
Patiekiant karštą šokoladą galima paskaninti plakta grietinėle, vaisiais, įvairiais prieskoniais. Taip pat karštas šokoladas tinka ruošiant šokolado fondiu.
KAIP DAR NAUDOTI ŠOKOLADO MILTELIUS:
- 2 šaukštelius šokolado miltelių sumaišyti su stikline karšto pieno - gausite skanų šokoladinį pieno gėrimą.
- 1-2 šaukštelius šokolado miltelių įberti į puodelį paruoštos kavos - puiki šokoladinė kava paruošta!