Aprašymas
50% kakavos juodojo šokolado drožlės
Puodelis karšto šokolado sušildo kūną ir sielą, pakelia nuotaiką, išsklaido nuovargį ir priverčia pažvelgti į pasaulį kitomis akimis!
Pasigaminti tikrą, tirštą ir kvapnų karštą šokoladą namuose labai paprasta: į 50 ml karšto pieno ar grietinėlės (70-90°C) įdėkite 50 g šokolado drožlių (santykis 1:1) ir gerai išmaišykite. SKANAUS!
100 g šokolado drožlių reikia 100 ml pieno, iš tokio kiekio pagaminsite 2-3 porcijas.
Patiekiant karštą šokoladą galima paskaninti plakta grietinėle, vaisiais, įvairiais prieskoniais (cinamonu, kardamonu, čili "Angelo plaukais"). Taip pat karštas šokoladas tinka ruošiant šokolado fondiu.
SUDEDAMOSIOS DALYS: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas.
Šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 50%.
Gamintojas: UAB RŪTA