Aprašymas
Agaras Gracelaria 900 gel
Natūralus augalinis tirštiklis (želatinos pakaitalas) iš jūros dumblių. Naudojamas konditerijoje įvairių želė, drebučių ir ledų gamybai.
Kaip naudoti agarą?
1 a.š. agaro miltelių užpilti 200 ml skysčio (vandens, sulčių, sultinio), išbrinkinti ir, pastoviai maišant, ant mažos ugnies užvirinti.
Ataušinti kambario temperatūroje arba šaldytuve.
100 g produkto energetinė ir maistinės vertė:
1443 kJ/340 kcal., riebalai - 2,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,5 g, angliavandeniai - 36 g, iš kurių cukrų - 36 g, skaidulinės medžiagos - 2,2 g, baltymai - 43 g, druska - 0,9 g.
Kilmės šalis: Ispanija