Aprašymas
PRIESKONIŲ MIŠINYS PLOVUI
Kaip paruošti skanų plovą?
Vienas pagrindinių dalykų - pasirinkti tinkamus prieskonius. Nes būtent "teisingi" prieskoniai paprastą ryžių košę su mėsa paverčia kvapniu, legendomis apipintu rytų patiekalu.
Pagrindiniai prieskoniai, suteikiantys plovui jo nepakartojamą skonį yra raugerškiai (barbarisas) ir kuminai (zira), o ciberžolė padeda patiekalui įgauti gražią spalvą.
Šį prieskonių mišinį galima naudoti ne tik plovui, bet ir mėsai, daržovėms, tiesiog virtiems ryžiams skaninti.
Sudedamosios dalys:
raudonosios saldžiosios paprikos, raugerškiai (barbarisai), kuminai, ciberžolės, kalendros, čiobreliai, šalavijai, laurų lapai, aitriosios paprikos.