NUOLAIDOS

 

 

Jeigu nepavyksta atlikti užsakymo,

skambinkite tel. 8 620 80240 

NAUJIENOS

Tikras batonas

 

 

260 ml šilto vandens

40 g margarino

1,2 a.š. druskos

1,5 v.š. cukraus

500 g kvietinių miltų

1 v.š. pieno miltelių

1,75 a.š. sausų mielių

 

 

 - Iš visų produktų užmaišyti tešlą, palikti dubenyje pakilti apie 1 val.

 - Pakilusią tešlą perminkyti, padalinti į 2 dalis, suformuoti batonus. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir dar pakildinti 30-40 min.

 - Prieš kepant, padaryti įpjovas ir aptepti vandeniu arba pienu.

 - Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 20 min. 

 

Komentarai