NUOLAIDOS

 

 

Jeigu nepavyksta atlikti užsakymo,

skambinkite tel. 8 620 80240 

NAUJIENOS

Skaniausias padažas koldūnams

Šaldyti koldūnai,
sviestas,
grietinė,
prieskonių mišinys „Sviestelis“,
                      džiovintos krapų viršūnėlės.

Padažas: ištirpintą sviestą sumaišyti su grietine, prieskonių mišinu „Sviestelis“ ir krapų viršūnėlėmis. Koldūnus išvirti ir gausiai apipilti padažu.


    Šį švelnaus skono padažą galima patiekti ne tik prie koldūnų, bet ir spagečių, vištienos, dažovių patiekalų.

Komentarai

saverija

2014-02-05 08:16

sveiki, dažnai gaminu iš šio puslapio, ačiū labai! ir šis padažas puikus, skanu! tik neperku koldūnų, bandau pasigaminti pati, bet nevykę gaunasi - gan kietoki arba, jei verdu ilgiau, suminkštėja, bet ištęžta...gal turite kokį receptuką, kad pirštukus aplaižytume? :))
Indrė

2013-11-07 12:20

O man kepant koldūnus jie gaunasi labai kieti. Kažką negerai darau...
sauliucijus

2011-09-29 16:06

tai jus ne virkit koldunus,o kepkit! aliejus keptuve koldunai is kameros,tada tai super@ kaip mazi ceburiekai