NUOLAIDOS

 

 

Jeigu nepavyksta atlikti užsakymo,

skambinkite tel. 8 620 80240 

NAUJIENOS

Greiti čeburekai

Tik kelios minutės paruošimui ir karšti, skanūs, traškūs čeburekai jau garuoja ant stalo!

 

 

 

Pakuotė apvalių lavašo lakštų (pakuotėje būna po 5 lavašus)
200 - 300 g mėsos faršo
1 nedidelis svogūnas

Prieskonių mišinio faršui

 

- Paruošti faršą: svogūną susmulkinti, pridėti druskos/pipirų/prieskonių faršui, viską išmaišyti.
- Lavašus perpjauti pusiau. Ant kiekvienos dalies pusės "užtepti" faršą, sulenkti pusiau, gerai prispausti. Apkepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

 

SKANAUS!
 

Komentarai

Edita

2014-09-22 14:35

Puikus, greitas ir skanus receptukas :)
Ramunas

2014-05-01 15:59

Super receptukas! Tikrai labai paprasta ir skanu. O jei dar pora astriu pipiriuku i farsa - super uzkandis vyrams prie alaus ;)
DELONA

2014-03-27 20:57

Dovile, nieko specialiai užspausti nereikia - tiesiog paspausti stipriau ranka jau perlenktus lavašus ir tiek. Tuo šitas receptas ir geras - paprasta ir greita! :)
dovile

2014-03-27 14:33

O kaip uzspausti krastus?juk lavasas ne kaip tesla,kad uzmaigyt :)
DELONA

2014-03-25 06:53

Tikrai viskas spėja iškepti :) Tik nereikia dėti daug - nuotraukoje gerai matosi, kokio storio turi būti faršo sluoksnis. Pabandykite - įsitikinsite kaip tai paprasta, greita ir skanu! :)
skaitytoja

2014-03-24 18:28

kažin ar taip greitai iškeps ta mėsytė viduje lavašo?