NUOLAIDOS

 

 

Jeigu nepavyksta atlikti užsakymo,

skambinkite tel. 8 620 80240 

NAUJIENOS

Biskvitinis obuolių pyragas

 

 

Pats skaniausias ir pats paprasčiausias obuolių pyragas, nes:

 

1. Nereikia jokių svarstyklių, matavimo indų ir pan. Pagrindinis įrankis - puodelis (stiklinė). Kuo didesni kiaušiniai, tuo didesnį puodelį naudokite.

 

2. Visada puikiai iškepa. Su viena vienintele sąlyga: kiaušinius ir cukrų reikia plakti ne mažiau 5 min. O geriau visas 6 minutes.

 

3. Jokių riebalų ir kepimo miltelių!

 

Ar jau pasiruošėte obuolius? Tuomet kepam!

 

5 dideli obuoliai (arba net daugiau)
5 kiaušiniai
1 puodelis cukraus
1 puodelis miltų

Paskaninimui galima įpilti žiupsnelį  gero vanilinio cukraus arba keletą lašų vanilės esencijos.

 - Įjungti orkaitę, tegu įkaista iki 180°.
 - Obuolius nulupti, išpjauti sėklas, supjaustyti kubeliais.
 - Kiaušinius mikseriu suplakti su cukrumi. Atsiminkit, plakti reikia ilgai - 5-6 min. didžiausiu greičiu.
 - Supilti miltus, dar kartą suplakti (čia jau nereikia 5 min., tiesiog iki vientisos masės).
 - Kepimo formą ištepti riebalais arba iškloti kepimo popieriumi.
 - Ant dugno lygiu sluoksniu išpilti trečdalį tešlos. Ant viršaus tolygiai suberti obuolius ir viską užpilti likusia tešla.
 - 
Kepti iki 180°C iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min. Pirmas 40 min. galite net nesirūpinti pyragu. Vėliau reikėtų žvilgtelėti, kaip atrodo viršus. Taip kepant gaunasi minkštas pyragas traškiu paviršiumi. Jeigu norite minkšto pyrago viršaus, kepti reikėtų 45 min. žemesnėje orkaitės dalyje, tada išjungti orkaitę ir palikti pyragą joje dar 5 minutes.

 

SKANAUS!

 

 

 

Komentarai

DELONA

2016-08-28 13:41

Tikrai taip, Silva, tai vienas skaniausių obuolių pyragų!
Silva

2016-08-27 16:05

Pats skaniausias pyragas koki esu kepusi. SUPER