NUOLAIDOS

 

 

Jeigu nepavyksta atlikti užsakymo,

skambinkite tel. 8 620 80240 

NAUJIENOS

Bandelės su marcipanais

 Nepaprastai minkštos, svaiginančiai kvepiančios bandelės su marcipanais!

 

Tešlai:
300 g miltų
50 g cukraus
1 kiaušinis
100 ml pieno
40 g sviesto
1 v.š. sviesto

1,5 a.š. sausų mielių
žiupsnelis druskos

Įdaras:
marcipaninė masė
Bandelių aptepimui:
1 kiaušinis
rudasis cukrus

 

1.   Pieną pašildyti, jame ištirpinti sviestą, sudėti likusius produktus ir užminkyti tešlą. Uždengti ir palikti šiltoje vietoje 40-60 min., kol tešla pakils dvigubai.

 

2.   Pakilusią tešlą perminkyti ir plonai iškočioti. Stikline išpjauti apskritimus. Apskritimus aptepti marcipanų mase ir du kartus sulenkti perpus.

 

3.   Į kepimo formeles sudėti po 3 tešlos trikampiukus. Taip paruoštas bandeles dar pakildinti pusvalandį.

 

4.   Prieš kepimą aptepti plaktu kiaušiniu ir apibarstyti cukrumi.

 

5.   Kepti iki 180 laipsnių iš anksto įkaitintoje orkaitėje 15-20 min., kol bandelės gražiai apskrus.

 

Skanaus!