NUOLAIDOS

 

 

Jeigu nepavyksta atlikti užsakymo,

skambinkite tel. 8 620 80240 

NAUJIENOS

Balta kvietinė duona su majonezu

240 ml (šiltas vanduo + 1 kiaušinis)

1,5 a.š. druskos

1 v.š. cukraus

1 v.š. aliejaus arba sviesto

100g majonezo

5 v.š. džiovintų svogūnų lakštelių

1 v.š. džiovintų krapų viršūnėlių

480g  kvietinių miltų (mažesnė dalis gali būti rupių)

2 a.š. sausų mielių

 

 

Kepant duonkepėje: visus produktus sudėti pagal duonkepės instrukciją, pagrindinė programa, 1 kg. 

 

 Kepant orkaitėje: iš visų produktų užmaišyti tešlą, palikti šiltoje vietoje pakilti. Po valandos pakilusią tešlą lengvai perminkyti, įdėti į kepimo formą ir dar kartą pusvalandį pakildinti. Kepti iki 210°C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

 

 Skanios duonos!

Komentarai

DeLona

2012-01-26 12:07

Vida, labai smagu, kad tiko šitas receptas. Naujų receptų tikrai dar bus, nes duonos kepimas - nuostabus užsiėmimas :)
Vida

2012-01-26 06:24

Sveiki kepiau sia duonele be dziovintu svogunu .pavyko ir visiems patiko ! Aciu uz receptus lauksiu nauju .
DeLona

2012-01-03 21:04

Triskart valio ir skanaus! :))
Veronika

2012-01-03 12:00

Valio! Pagliau ir man iskepe nuostabi pirmoji sviesi duona :))) labai aaciu uz sausas mieles :))))