NUOLAIDOS

 

 

Jeigu nepavyksta atlikti užsakymo,

skambinkite tel. 8 620 80240 

NAUJIENOS

Balta kvietinė duona su džiovintais pomidorais

360 ml vandens

2 v.š. aliejaus (labai tiktų graikinių riešutų arba abrikosų kauliukų)

2 a.š. druskos

2 v.š. cukraus

2 v.š. džiovintų pomidorų

1 v.š. kmynų

1 v.š.džiovintų krapų viršūnėlių

600 g kvietinių miltų

2 a.š. sausų mielių

2 a.š. sauso raugo

 

Kepant duonkepėje: visus produktus sudėti pagal duonkepės instrukciją, pagrindinė programa, 1 kg.

 

 Kepant orkaitėje: iš visų produktų užmaišyti tešlą, palikti šiltoje vietoje pakilti. Po valandos pakilusią tešlą lengvai perminkyti, įdėti į kepimo formą ir dar kartą pusvalandį pakildinti. Kepti iki 210°C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

 

Komentarai

DELONA

2015-02-25 17:24

Šiame recepte mielės iškelia tešlą, be mielių duona neiškils.
Rada

2015-02-25 16:19

Ar galima be mieliu?
DELONA

2014-12-16 08:39

Ina, teoriškai įmanoma ir be sauso raugo, bet gausis kitas skonis ir struktūra. O sauso raugo galite įsigyti mūsų parduotuvėse Vilniuje (adresus rasite "Kontaktuose") arba galite užsisakyti internetinėje parduotuvėje www.delona.lt
Ina

2014-12-15 15:17

ar įmanoma iskepti be sauso raugo ?nes neisivaizduoju kur jo galima gauti
DeLona

2011-11-25 05:54

Rasa, smagu, kad patiko!
Rasa

2011-11-24 13:28

As nedejau prieskoniniu priedu, o tik kmynu, labai skani balta duona gaunasi. rekomenduoju ideti siek tiek glitos, slapesne arba dar ideti trintos virtos bulves
DeLona

2011-09-15 08:09

Virga, šitai duonai kepti rinkitės pirmos arba antros rūšies kvietinius miltus.
Virga

2011-09-12 07:21

Man tai visad bėda su miltais... Kokius juos dėti, jei nebūna parašyta? rūšių daug o kurią atitinkam receptui tai ir nesuprantu...
Rasa

2010-10-28 04:57

Dar dėjau tarkuoto avokado. Labai skani duonelė gavosi.