NUOLAIDOS

 

 

Jeigu nepavyksta atlikti užsakymo,

skambinkite tel. 8 620 80240 

NAUJIENOS

Baklažanų užkandėlė

Keli nedideli baklažanai,
grietinė, majonezas,
prieskonių mišinys „Chimi Churi

Padažui sumaišyti grietinę, majonezą ir prieskonius „Chimi Churi“. Baklažanus supjaustyti griežinėliais, didesnius griežinėlius perpjauti pusiau, keliom minutėm pamerkti į sūrų vandenį. Išgriebtus griežinėlius nusausinti ir apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Apkepintus baklažanų griežinėlius aptepti padažu, apibarstyti krapų viršūnėlėmis.

Skanaus!

Komentarai

saverija

2014-02-05 08:20

baklažano griežinėlius pavilgyti kiaušinio plakinyje su arbatiniu šaukšteliu miltų ir apkepinti aliejuje iš abiejų pusių :) labai skanu!!!